Välkommen till tjänsten OILI!

OILI är en tjänst som studerande kan använda för att göra sina terminsanmälningar. Om du är ny som studerande kan du anmäla dig som studerande i din högskola i tjänsten OILI efter att du tagit emot din studieplats i tjänsten Studieinfo.fi. Om du fortsätter dina studier kan du göra dina terminsanmälningar fär det kommande läsåret i OILI.

Logga in på tjänsten och fyll därefter i din högskolas anmälningsblankett omsorgsfullt. Universitetsstuderande kan också betala den obligatoriska medlemsavgiften till studentkåren och andra frivilliga betalningar till studentkåren via tjänsten OILI. När du har gjort en betalning, glöm inte att vänta medan webbetalningstjänsten Paytrail tar dig tillbaka till tjänsten OILI. OILI skickar uppgifter om din anmälan och om eventuella betalningar till studentkåren direkt till den högskola till vilken du anmälde dig.

Ny som studerande? Om du har redan tagit emot din studieplats på Studieinfo.fi och vill anmäla dig som studerande i din högskola, logga in på tjänsten Min studieinfo för att göra din anmälan.

Om du fortsätter dina studier och vill anmäla dig som närvarande eller frånvarande, gör det här.

Om du har frågor om tjänsten eller om det uppkommer problem när du använder tjänsten, ta kontakt med den högskola till vilken du vill anmäla dig.