Välkommen till tjänsten OILI!

OILI är en tjänst för studerandes läsårsanmälan. Om du är nyantagen kan du anmäla dig som studerande till din högskola i tjänsten OILI efter att du har tagit emot din studieplats i tjänsten Studieinfo. Via denna länk når du Studieinfo. Om du fortsätter dina studier kan du göra din läsårsanmälan för det kommande läsåret i OILI.

Logga in på tjänsten och fyll därefter i din högskolas anmälningsblankett omsorgsfullt. Universitetsstuderande kan även betala den obligatoriska medlemsavgiften till studentkåren och andra frivilliga avgifter till studentkåren via OILI. När du har gjort en betalning, glöm inte att vänta medan webbetalningstjänsten Paytrail tar dig tillbaka till OILI. OILI skickar uppgifter om din anmälan med information om eventuella betalningar direkt till den högskola som du har anmält dig till.

Nyantagen? Om du redan har tagit emot din studieplats i Studieinfo och vill anmäla dig som studerande till din högskola, logga in på tjänsten Min studieinfo för att göra din anmälan. Om du har fått studierätt redan i fjol men anmälde dig som frånvarande för det första läsåret, följ instruktionerna för övriga studerande.

Om du fortsätter dina studier och vill anmäla dig som närvarande eller frånvarande, gå till anmälningstjänsten för övriga studerande här.

Om du har frågor om tjänsten eller om det uppkommer problem när du använder tjänsten, ta kontakt med den högskola som du vill anmäla dig till.